Бизнес проблеми с решения от Prim

Ако все повече имате усещане, че общата картина на вашия бизнес се губи, защото анализа на детайлите отнема много време и ресурс, може би е дошъл момент да погледнете към идеята за въвеждане на ERP система. За да спрете да сте роби на бизнеса или изгубени в данните,опитайте да отговорите честно на въпросите в статията. Преценете сами дали последващите описания се отнасят за вас и функционирането на организацията ви.

Колко време губите?

Използването на твърде много и различни приложения може да е причина за забавяне в управлението на ключови дейности. Чрез различните информационни канали и постоянното сверяване между тях, бизнесът ви отделя все повече време за ежедневни дейности. ERP системата Prim.io интегрира решения и данни в една система с общ интерфейс, което улеснява комуникацията на бизнес звената и ефективната работа.

Какви са бизнес процесите в компанията ви?

Ако ви е все по-трудно да управлявате инвентара, да удовлетворявате клиентите, да държите разходите под контрол, може да имате “размити” бизнес процеси. Ако е така, те имат нужда от преструктуриране, за да постигнат растеж. Prim.io добавя редица аналитични възможности, които създават пред мениджмънта много по-ясна картина на случващото се в бизнеса в реално време.

Как управлявате данните си?

Имате ръчни процеси с интензивно въвеждане на данни - повечето от отделите ви използват ли свои приложения и процеси, за да си вършат работата? В такъв случай има вероятност да отделяте твърде много време и ресурс за въвеждането на данни. Когато информацията не протича безпроблемно между системите, отчитането отнема повече време, често се случват грешки и се затруднява вземането на решения.

Кога търсите нови възможности?

Липсва ви възможност за бързи движения? Прекарвате ли толкова време в текущо управление на бизнеса си, че не можете да търсите нови възможности? Prim.io включва разширени, интелигентни възможности за прогнозен анализ, които улесняват идентифицирането на нови и потенциално печеливши начинания.

Колко въпроси остават без отговор?

Имате много въпроси за бизнеса си, но те остават без отговор или се ровите с часове да го откриете? Не можете лесно да отговорите на важни въпроси - като приходи по продуктова линия или възвръщаемост? Ако не откривате лесно и бързо информацията, отделените системи и липсата на достъп до показатели ви бавят. Така бавят анализа и решенията ви, за които все по-често нямате време.

Внедряването на ERP софтуер е фундаментално решение и трябва да бъде обмислено добре.

Това е абсолютно задължително, ако ще прилагате цялостно софтуерно решение като Prim.io за първи път. Ако искате положителна промяна в бизнеса и да постигнете цялостен растеж, е важно да предприемете необходимите стъпки, за да видите ползите. Трябва да имате предвид, че процесът изисква търпение, постоянство и мотивация, и то не само на управленско ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *