Разходи за ERP vs разходи за Prim.io

Знаем, че за всеки е важно да ъпгрейдне бизнеса си с качествено ERP, без това да направи огромна дупка в бюджета му. Когато създадохме Prim.io искахме да предложим на всяка компания, независимо колко е малка или голяма, едно наистина работещо решение. Но качеството неминуемо е свързано с пари и често разходите за ERP са голямата спънка при внедряването. Това доведе до пълно преосмисляне на ценообразуването на продукта ни. Направихме го достъпен - премахнахме напълно разходите за лиценз, намалихме разходите по внедряване и обучение, а месечната такса зависи единствено от вашите нужди.

Разходи за ERP при Prim.io- обединение на лиценз и месечна поддръжка

Разходите за закупуване на ERP лиценз могат да бъдат много сериозна инвестиция, а процесът по внедряване допълнително да го оскъпи. Обикновено към цената трябва да се добавят разходи за работна ръка и времето, необходимо за успешното внедряване на продукта. В повечето случаи таксата за поддръжка се заплаща на месечна база и не се включва в първоначалната цена на лиценза. Сметката набъбва все повече, а ако се окаже, че не сте направили правилен избор на софтуер... Ще трябва да си платите още.

За да започнете работа с Prim.io веднага, не е нужно да заплащате лиценз или да влагате парите си в друга първоначална инвестиция. Разликата между закупуването на Prim.io и друг ERP софтуер е именно ниският и винаги фиксиран месечен разход. Това позволява по-ефективно контролиране на фирмените финанси, без огромни загуби на време и пари.

Вие определяте детайлите, а ние ви предоставяме веднага иновативна софтуерна платформа по ваша мярка и бюджет. Плащането на месечна база зависи от избрания ценови план - Prim.Start, Prim.Plus или Prim.Pro и включва нужните на вашия бизнес основни и допълващи функционалности. Освен това, в тази цена влизат и поддръжка, ъпдейти и хостинг на услугата. Неща, за които другите ERP софтуери изискват допълнително заплащане.

“Споделено внедряване” на Prim.io като еднократен разход за ERP

Допълнителни разходи за Prim.io софтуера ни са еднократните услуги по консултации при първоначалното настройване на системата. Това включва създаване на роли и права според нуждите на компанията, импорт на информацията за контрагенти/финанси/номенклатура, изобщо едно изцяло “споделено внедряване”.

Идеята на “споделеното внедряване” е да изгради една нова система, в която един ключов потребител от страна на клиента минава през абсолютно всички функционалности заедно с наш консултант. Така, освен че се изяснява клиентската бизнес логика, системата се настройва и спрямо неговия начин на работа. За максимална ефективност на процеса, ние споделяме нашето know-how и помагаме с различни успешни бизнес практики. За този период на внедряване (обикновено между 2 и 4 седмици), ключовият потребител разбира напълно как функционира Prim.io, преминавайки през всички процеси в детайли. 

“Леки” облачни услуги, без разходи за скъпи хардуери

При "по-тежките" ERP системи може да се наложи и сериозна инвестиция в нов хардуер. Prim.io спестява хардуерните разходи, защото не е нужно нищо друго освен устройство с достъп до интернет за да ползвате облачното ни ERP решение. Съхраняването на данни се осъществява изцяло в “облака” . Ако наш клиент се разрастне многократно в бъдещ момент и има нужда от повече допълнително дисково пространство, ние имаме възможност да осигурим такова с допълнително доплащане или преминаване на друг ценови план. 

Намалени разходи за ERP обучение 

Оптимизациите, които носи ERP софтуера, са плюс за организацията, но и един от най-големите проблеми за внедряване на системата. Често ръководителите в различните екипи не могат да оценят нуждата от подобна система и/или нямат необходимата подготовка.

Както вече беше споменато по-горе, “споделеното внедряване” включва реален сблъсък на един ключов потребител от страна на клиента сPrim.io. След настройката и стартиране на работа, нашият екип прави еднократно обучение на всички други потребители на системата напълно безплатно като ги запознава подробно с всяка фунционалност.

Чрез добрата подготовка на бъдещите потребители (особено на ръководните кадри), ние минимизираме възможните проблеми в работата им със системата. Внедряването реално обучава служителите, а при нужда от още разяснения ние предлагаме и допълнителни платени обучения, както и веднъж седмично online безплатно обучение.

Вашият бизнес заслужава най-доброто ERP.

На най-добрата цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *